VIRKKURS 25 juli 2021

Jag och min virknål

– en kärleksrelation

Med den hetta som rått avslutades kursen i skuggan utan för DELSBOHUS

”Jag vill bjuda in dig till min värld tillsammans med min virknål. Där finns kärlek, passion, längtan, glädje, skapande, lugn och kontemplation.
Och allt detta kring en tunn tråd av lin och en fin virknål från Boye.
Tänk att ha en virknål i ett grepp mellan tummen och pekfingret och så många maskor att den andra handen ger det fasta stödet till arbetet som växer fram – det är lycka!
Jag vill utforska vad som är möjligt att göra med en tråd av lin, starkt, kraftfullt och glänsande vackert och en virknål!
Finns en gräns vad man kan göra? Var går i så fall den gränsen?” Ulla S Persson

Kursen äger rum på DELSBOHUS söndagen den 25 juli kl 10-16 (tidigare stod felaktigt från kl 11). Ullas utställning BÄRBART har vernissage dagen innan.

max ca 8 deltagare
Motto för kursen- ge virknålen en ny chans. Låt dig inspireras och se var gränsen går mellan idé och praktik. Våga experimentera!
Syftet med kursen – är att med olika virktekniker nå dit man vill. Skissa och virka!
Kursen börjar i min utställning där jag berättar lite om det jag visar. Titta, kommentera och fundera på vad du vill göra under våra timmar tillsammans!
Material – Olika lingarner finns att köpa på plats av mig. I kursavgiften ingår tråd till det du väljer att börja med. Kursdeltagarna tar med egna virknålar i storlek 7, 8, 9 av Boye.
Frågor – Hur börjar jag? Hur avslutar jag?

Kursavgiften är på 600kr och betalas vid kursstart. Anmälan till kurs skall vara mig, ullaspersson@hotmail.com tillhanda senast den 30 maj 2021. (Obs s:et mellan ulla och persson i adressen)

Pigga broscher!
Björnmossa
Armband
Linet repslaget och ihopbundet med tunt skinn samt dekorerat med röd sytråd.
Armband till vardags. Gör flera och bär dem tillsammans!
Halsband
Halsband
Svart barett
Röd barett med dekoration baktill.
Smyckeburk till något fint. Kanske en morgongåva?